2015 szeptember 10

Cégünklről

A Herb-Pharma AG egy világos és érthető koncepicóval jelenik meg a globális piacon, melynek célja az emberi egészség megőrzése és támogatása, természetes hatóanyagok és a biotechnológia vívmányainak segítségével.

A természet és az egészség közötti kapcsolat értékelése folyamatos fejlődésen megy át az emeri civilizáció kezdete óta. Napjainkban egyre hangsúlyosabb szerephez jut az egészségtudatos magatartásban, melynek célja az életminőség javítása és az egészség megőrzése.

A 90-es évek elején alapított cég kezdetben étrendkiegészítőkkel és orvostechnikai eszközökkel foglalkozott, majd később fordult a kozmetikai termékek felé. A társaság egy gyors és dinamikus fejlődési szakaszon ment keresztül, melynek köszönhetően mára, minden tevékenységi területén előkelő pozícióba került az európai piacon, jelentős piaci részesedéssel.

Herb-Pharma AG társaság a folyamatos fejlesztésnek és innovációnak, valamint a kiváló minőségű és a fogyasztók által keresett termékeknek köszönhetően mára ismertté és elismertté vált a piacon. A cég sikeréhez ezen felül hozzájárul a stabil vásárlóerő, mely a vevők elégedettségének köszönhető. Vállalatunk a kozmetikai termék fejlesztése során a mindenki számára elérhető, tudományos szakszerűségen alapuló, innovatív bőrápolás kialakítására törekszik. A cég minden területén jelenlévő innováció a biotechnológiai iparágazat egy újabb formáját képezi.

A Herb-Pharma AG saját fejlesztési és gyártási részleget, így számos munkahelyet üzemeltet. A nyersanyagok felkutatásában, a termékek fejlesztésében, valamint folyamatos tesztelésben tudósok, biológusok, orvosok, gyógyszerészek és vegyészek egész csapata vesz részt.

A csúcsminőség, a maximális hatékonyság és a jó tolerálhatóság érdekében a cég szigorú előírásoknak megfelelve, a legmodernebb technológiával állítja elő termékeit, és a forgalomba kerülés előtt széleskörű teszteknek (mikrobiológiai, kémiai, fizikai, tolerancia és egyéb biztonságra vonatkozó vizsgáaltok) veti alá.

Filozófiánk:

   • Garantált minőség - arra törekszünk, hogy az elérhető legmagasabb minőségű és tisztaságú alapanyagokat használjuk fel temékeinben.

   • Magas szintű biztonság - elérése érdekében, elsősorban olyan alapanyagokból készülnek termékeink, amelyek megfelelnek az iparban használatos legmagasabb minőségi standardoknak.

   • Természetes alapanyagú termékek - törekszünk a természetes forrásból származó alapanyagok használatára.

   • Innováció - az új kihívások megvalósítása érdekében folyamatosan a legújabb eljárásokat, alapanyagokat és technológiákat keressük.

   • Vevőinket szolgáló értékek megteremtése és üzleti etika– küldetésünk és szakmai értékeink termékeinkben jutnak kifejezésre.

Egyéb cikkek